Untuk korang!Korang,
Aku dengan seikhlas hatinye menabur debu segala jenis kasih sayang aku dalam persahabatan kita.

Korang,
Aku paham suatu hari nanti kite akan mengejar masa depan sebagai manusia dewasa bukan lagi remaja.Maka aku maafkan korang jika kita tiada masa bertemu. Aku tak harap kita selalu berjumpa tapi aku rindu korang berdua.

Korang,
Sebagaimana baiknya korang kat aku setinggi Everest aku cuba membuat yang terbaik untuk menjadi sahabat yang ceria dan tak gedik seperti sekarang.

Korang,
Jujur aku katakan korang lah sahabat yang paling istimewa untuk aku.Walaupon korang selalu marah aku, namun jauh disudut hati aku mengerti korang sayang kat aku. Terima kasih memberi aku kasih sayang seorang kawan yang tak pernah aku ada sebelum ini. Terima kasih kerana memahami diri aku walaupon korang selalu sakit hati ngan aku.

Korang,
Ingat lah nanti bila korang dah berjaya atau pon sibuk mengejar arus kemewahan aku adalah sahabat korang. Dan aku akan sentiasa berada disisi korang walaupon korang susah atau senang.Aku akan sedia meluangkan masa mendengar masalah korang nanti.aku berdoa agar korang sentiasa gembira di mana jua korang berada.

Azza Taidin